Жена от Разград и мъж от Исперих са новите заразени с COVID-19 в област Разград

https://www.24chasa.bg/region/article/8866827 www.24chasa.bg
Разградската болница СНИМКА: Архив

По информация на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Разград са регистрирани два нови случая на заразени с COVID-19 в областта, съобщи БТА.

Първият случай е при жена на 48 г. от областния град. Потърсила е медицинска помощ вчера в Многопрофилната болница за активно лечение "Св. Иван Рилски - Разград" АД, където е хоспитализирана в отделението по инфекциозни болести. Заболялата не съобщава за придружаващи заболявания.

Вторият случай е при мъж на 28 г. с постоянен адрес в Исперих и настоящ адрес във Варна. Мъжът е без клинични оплаквания. Предписана му е домашна изолация в рамките на 14 дни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога