Откриха алкохол и тютюн с изтекъл срок в Търговище

https://www.24chasa.bg/region/article/8888200 www.24chasa.bg
Наргиле СНИМКА: Пиксабей

Алкохол и тютюневи изделия с изтекъл срок на валидност откриха митнически служители в два наргиле бара в района на град Търговище.

На 04.08.2020 г. митническите служители от сектор „Оперативен контрол“ в ГД „Митническо разузнаване и разследване – Дунавска“ са извършили две отделни проверки в две заведения в града. В първия наргиле бар инспекторите установили десет бутилки с различни високоалкохолни напитки и пет кутии тютюн за наргиле - всички с изтекъл срок на валидност на бандеролите.

При втора проверка в кафе – клуб е установено, че заведението не разполага с разрешително за продажба на тютюневи изделия, а в него се съхранява както тютюн за наргиле с бандерол, така и 15 кутии с нелегален тютюн за наргиле. Иззети са и 17 бутилки с различни високоалкохолни напитки с изтекъл срок на валидност.

Агенция „Митници“ напомня, че алкохол и тютюневи изделия със стар бандерол не могат да се продават и съхраняват в търговките обекти и техните складове след изтичане на предварително установения преходен период. Както и в обекти, които не разполагат с валидно разрешително, не могат да се предлагат тютюневи изделия.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"