Търсят 89-годишната Ева Неделчева от Разград вече седмица

https://www.24chasa.bg/region/article/8993415 www.24chasa.bg

ОДМВР – Разград издирва 89-годишната Ева Иванова Неделчева. На 1 септември т.г. тя излязла от дома си в областния град и оттогава е в неизвестност. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Жената е висока 150 см, с нормално телосложение, кафяви очи и бяла, къса коса. По данни на близките страда от старческа деменция.

Хората, които имат информация за жената, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога