Патрулка влезе в пловдивски мол (снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/9010158 www.24chasa.bg
Инспектор Ботьо Гиргинов от КАТ-Пловдив посрещаше децата

По нестандартен начин пловдивската полиция избра да покаже на децата, че зад униформите се крие човешко сърце. На първия етаж в МОЛ "Марково тепе" хлапетата и техните родители бяха посрещнати от усмихнати служители на реда, които демонсприраха пред посетителите отличителни знаци, атрибути и полицейска техника.
Още от първия учебен ден ще има патрул пред всяко училище в Пловдив с цел осигуряване на обществения ред и подпомагане на най- уязвимите, ще се провеждат и специализирани акции, свързани с разпространение на наркотици на територията на училищата, ежедневно подрастващите ще се срещат с представители на реда. "Инициативата на полицията цели да изгради лично доверие и да вдъхне обществен респект на деца и възрастни", обясни инспектор Ботьо Гиргинов от КАТ.

На щанд бяха поставени брошури от ГДНП МВР, предупреждаващи за опасностите около децата - игри, среща с непознати, безопасно пресичане на улицата, риск от употреба на упойващи и наркотични вещества, както и действия, насочени срещу корупцията.
Най-щастливи бяха децата, които държаха полицейски щит и облякоха 15-килограмови жилетки. Не бяха малко и родителите, които изпълниха една своя мечта- да се снимат като полицаи.
Само за час през обособената с конуси площ преминаха повече от 200 души, а по- срамежливите тайно си направиха снимки отдалече.
С поредната инициатива ОДМВР Пловдив показа, че полицаите също са хора - дори зад каски и щитове.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина