Полиция и кметът на с. Бистрица откриха изчезнала жена в Дупница, искала да се самоубие

https://www.24chasa.bg/region/article/9016131 www.24chasa.bg

Млада жена бе открита след 12-часово издирване в района на Дупница. Според полицията изчезналата жена е намерена от техни служители в ромската махала по подаден сигнал. Тя е била в добро физическо състояние, но емоционално и психически неуравновесена.

Майката на две деца излязла от дома си в Дупница вечерта около 21 ч. Съпругът й намерил писмо, в което тя написала, че иска да сложи край на живота си.

"На следващата сутрин около 6 ч ми се обади приятел на мъжа й, за да ми каже, че има нужда от помощ. В социалните мрежи имаме група на с. Бистрица и там призовах доброволци да се обадят и да се включат в издирването", разказа кметът на близкото до града с. Бистрица Кирил Огненски, който бързо събрал група млади мъже и започнали претърсване.

Той, заедно с мъжа на изчезналата, срещнали тракторист, който им казал, че предната вечер е видял в близост до обор край ромската махала на Дупница кола в канавката и жена да върви в посока към Вангелова чешма. "Насочихме се натам и видяхме колата, пропаднала в канавката. На около 200-300 м до оградата на обора беше и жената", допълни кметът Огненски. До нея имало блистери от лекарства.