Нови сигнали за задушлива миризма в централната част на Русе

https://www.24chasa.bg/region/article/9019868 www.24chasa.bg

За пореден път във вечерната част на денонощието вчера са получени над 20 сигнала при дежурните служители от общинския съвет за сигурност, съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Те са свързани със силни миризми в централната част на града, като съмненията отново са причинителят да е фирма, действаща в Индустриалния парк на град Русе.

Община Русе изразява надежда, че насрочените за утре проверки от отговорните служители на Министерството на околната среда и водите ще доведат до реален резултат и спиране на въздушния терор в града.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември