Родители не пускат децата си в клас заради конфликт с директора в село Езерче (Видео)

https://www.24chasa.bg/region/article/9026756 www.24chasa.bg

Родители не пускат децата си в клас заради конфликт с директора в училището на разградското село Езерче. Те се оплакват от лошо отношение както към тях, така и към децата и заплашват да не ги пускат в час, докато не бъде сменен директорът. Това разказа Нова тв.

„Има проблем в ръководството. Директорът ни настройва едни срещу други. Обучението, което предлага, не е на достатъчно добро ниво. От няколко години се борим за промяна”, разказва председателят на училищния съвет Виждан Джибърджи.

Тя добавя, че единственият шанс децата да се върнат в класните стаи е директорът и определени учители да напуснат.

„За всичките години, в които съм директор, не е имало родител, който да дойде и да изрази несъгласието си по даден въпрос. Според мен така е редно. Мисля, че проблемът идва от натиск. Допитахме се до родителите и твърдението им е, че те са били инструктирани да не пускат децата си на училище”, заяви директорът на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” Зюлейха Карман.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога