Асансьор пропадна в Благоевград, трима са ранени

https://www.24chasa.bg/region/article/9030281 www.24chasa.bg

Асансьор пропадна в сграда в Благоевград, в която се намира шивашки цех. В момента на инцидента в съоръжението е имало трима души - двама мъже и една жена. Те са пострадали, но са без опасност за живота.

Сигнал за инцидента е подаден в полицията малко преди 11:00 ч., предава БНТ

По информация на Инспекцията по труда в Благоевград е пропаднал вътрешен подемник. От там заявиха, че причина за инцидента е скъсано въже.

Пострадалата жена по непотвърдена информация е със счупен крак и е настанена в частната болница, а двамата мъже са с фрактури на петата, като единият е освободен за домашно лечение.

Районът е отцепен от полиция. Инспекцията по труда извършва проверка.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена