22 участници премериха сили на „АРЕНАТА“ – предел на възможностите в Русе

https://www.24chasa.bg/region/article/9035840 www.24chasa.bg
Снимки община Русе

Днес предстоят финалните битки

22 участници премериха сили на „АРЕНАТА“ – предел на възможностите в Русе.

"АРЕНАТА“ е благотворително спортно състезание, имащо за цел да подпомогне, подобри и направи живота на подрастващите по-интересен, насочен към спорта и игрите навън. Има поставени урни, в които всеки, който желае, може да помогне със средства за това каузата да бъде осъществена.

Състезанието започна с разделянето на 2 потока – мъже и жени, които играха битки, подобни на тези от риалити формата „Фермата“. Всички битки се подготвят с помощта на Димитър Господинов-Гуспа, който е главен координатор и създател на игрите в петия сезон на ТВ предаването.

Специални гости на АРЕНАТА са майор Веселин Василев – участник в тв предаването „Фермата“, Георги Илиев и Александър Димитров – участници съответно в първия и втория сезон на „Игри на волята“.
Димитър, в ролята си на водещ, мотивираше играчите през цялото време, а самите изпитания се оказаха нелеки за преминаване и преодоляване.

Зам.-кметът Златомира Стефанова поздрави организаторите на събитието и пожела успех на всички участници, а малко по-късно и кметът на Община Русе Пенчо Милков се присъедини към публиката и подкрепяше състезателите.

В първата част от играта участниците трябваше да преминават по въжени лостове с набирания, местиха и дърпаха големи гуми, прекосяваха трасета с препятствия, носеха бали на гръб и тестваха ловкостта си в различни етапи от играта.

След оспорвани битки и голяма доза адреналин, за финалите днес ще се борят 8 мъже и 4 жени, класирали се с най-високи резултати.
Заповядайте за финалните битки, състезанието започна в 10:00 часа и ще продължи до 17:00 часа на „Текето“ в с. Николово.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена