Още една паралелка в Силистренско излиза в карантина

https://www.24chasa.bg/region/article/9039887 www.24chasa.bg
Езиковата гимназия в града

Още една паралелка в Силистренско излиза в карантина. Това е един от деветите класове на Езиковата гимназия в града. Информацията бе потвърдена от директорът на училището г-жа Магдалена Атанасова.

Две седмици учениците ще се обучават в електронна среда от разстояние.

Сутринта ученик е почуствал неразположение.

Учителите, имали контакт с него, ще бъдат под наблюдение, тъй като са общували, използвайки лични предпазни средства, уточни г-жа Атанасова.

Здравните инспектори ще трябва да установят контактите му извън училище.

Момчето се чувства добре, говорих с него по телефона, сподели Магдалена Атанасова.

Така от 23-ти септември на практика три паралелки в Силистренско ще се обучават от разстояние.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена