Окончателно: Обвиненият за убийството на майката с две деца под ключ

https://www.24chasa.bg/region/article/9050108 www.24chasa.bg
Красимира Куковска

20-годишният Любомир Петров, който простреля жена си и майка на двете му деца, остава в ареста, постанови пловдивският окръжен съд. Решението е окончателно.

На 17 септември т.г. 21-годишната Красимира Куковска бе намерена мъртва в дома си в с. Бегово, община Калояново, с огнестрелна рана в гърдите. Първоначално се смяташе, че става въпрос за самоубийство. Нелогичните и непоследователни обяснения на мъжа й Любомир обаче хвърлили подозрения върху него и доведоха до разкритието. Причината за трагедията е междуличностна, двамата не са имали финансови проблеми.

Красимира остави две малолетни деца - бебе на 2 месеца и по-голямо дете на 3 г. Засега срещу бащата е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена