3 камиона се удариха верижно, голяма колона на изхода на Бургас (Обновена, видео)

https://www.24chasa.bg/region/article/9058640 www.24chasa.bg
Верижна катастрофа е станала между 3 тежкотоварни возила на пътя Бургас - кв. "Ветрен". Снимка Архив

Безсмислен пост на КАТ, който пренасочваше неясно по каква причина в едно платно за кратко автомобилите, усложни допълнително ситуацията след 15 часа

Верижна катастрофа е станала между 3 тежкотоварни возила на пътя Бургас - кв. "Ветрен", но няма пострадали при инцидента, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Причината е несъобразена скорост от страна на третия автомобил.

Колона от автомобили се е образувала на изхода на Бургас в посока София заради сблъсъка малко след подлеза до големия търговски обект в посока кв. „Ветрен".

Две успоредни колони от стотици автомобили изнервя шофьорите, които излизат от Бургас посока София, съобщиха ни читатели.
Най-нетърпеливите преминават по черния път до нивите в съседство.
Десетина километра след началото на задръстването, което започва преди магазин "Джъмбо", автомобилите принудително минават в едно платно, тъй като започва колона от спрели камиони и автобуси. Броят им е около 50. Един от катастрофирали камиони е запречил почти 2/3 от пътя. През малкото разстояние трудно се промушват по-големите автомобили, а камионите са принудени да изчакат окончателното разчистване.

Десетки униформени опитват да помогнат на шофьора, чийто камион видимо ме може да се движи заради смляна предна част.

Неясно защо километър преди инцидента двама техни колеги буквално за 2-3 метра събират автомобилите в една лента.

Хубавото време напълно отново през уикенда морските курорти на юг и това допълнително усложни транспортната ситуация ма излизане от Бургас.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата