Над 50 на сто от избирателите гласуваха за кмет на плевенското село Бохот

https://www.24chasa.bg/region/article/9058678 www.24chasa.bg
Висока е избирателната активност за избор на кмет в плевенското село Бохот.

Висока е избирателната активност за избор на кмет в плевенското село Бохот. Това заяви за БТА Ярослав Димитров - председател на Общинската избирателна комисия /ОбИК/ в Плевен.

Вече са гласували над 50 на сто от избирателите, които по списък са общо 614.

До този момент няма постъпили жалби и сигнали в Общинската избирателна комисия за нарушения, допълни Димитров. Той припомни, че в условията на пандемията от коронавирус за първи път изборната секция в Бохот работи в училищния физкултурен салон като по-просторно помещение, и с осигурени дезинфектанти, ръкавици и маски, които се дават при необходимост.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена