Издирват отново изчезналия преди 3 години и крил се в гората Ивелин от Смилян

https://www.24chasa.bg/region/article/9061459 www.24chasa.bg
Ивелин Узунов

Издирва се 23-годишен младеж, изчезнал преди два дни. По молба на близките му е обявен за издирване Ивелин Велинов Узунов на 23 години, живущ в с.Смилян, общ.Смолян, съобщи полицията в Смолян. Младият мъж е напуснал дома си на 26.09.2020 г. около 09:00 часа. Последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. От тогава няма връзка с него и не се е прибирал.

Ивелин Узунов е на видима възраст около 20-25 години, ръст около 182 см, очи кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки тип кецове. След получаване на сигнал от близките на момчето, са организирани издирвателни действия, в които участват около 10 служители на РУ-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС – Смилян, доброволци. Умоляваме гражданите, които имат информация за местонахождението на лицето да се обадят в най-близкото управление на МВР или на тел.112, призова полицията.

Ивелин Узунов изчезна внезапно преди 3 години и бе издирван 10 дни. 20-годишният младеж тогава излязъл от родната си къща, като е казал, че ще се разходи, оставайки мобилния си телефон. След като бе търсен от доброволци,полицаи, горски и пожарникари той бе открит от пожарникаря от Смолян Васил Вълчев, майка му Ана и сестра му Захарина, които го забелязали неадекватен легнал край пътя до водосъбирателна шахта до махала Доганово. Тримата ходели да работят на градината на старата си къща, когато забелязали безпомощния млад мъж. Оказало се, че се е крил в сеното в плевня край смолянското село Пещера. Бил бос, защото си хвърлил обувките и чорапите. Ивелин бил с хипотермия и измръзвания, с опасност за живота, но оцеля след лечение в смолянската болница. Тогава полицията и доброволци и близки го издирваха по десетки сигнали, че е виждан от различни села в региона.

Единствения сигурен знак, че е жив тогава бе снимка, направена от фотокапан за мечки в село Турян. Ивелин бе издирван през цялото време от минимум 50 души дневно.

Ивелин обяснил пред баща си Велин и чичо си Бисер, че се е загубил в гората и карал дни наред само на вода от планинските ручеи. Младият мъж е израснал в София, където живял до март т.г. с майка си. Близките казват, че изпаднал в депресия след смъртта на баба си през ноември 2017 г.. В Смилян описват момчето като скромно,не пие, не пуши и не употребява наркотици и че семейството му няма финансови проблеми.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина