Почина д-р Михаил Баев

https://www.24chasa.bg/region/article/9061953 www.24chasa.bg

Инфаркт е покосил д-р Mихаил Баев на 60-годишна възраст. Освен като  хирург навремето, той се подвизаваше и като политик, общественик и бизнесмен през последните години.

СДС-Бургас изказва своите съболезнования на семейството и близките му.

„Д-р Баев ще остане завинаги в сърцата ни като доказан специалист в своята област и невероятен човек. Светла му памет”, съболезнователната телеграма от СДС.

Опелото ще се състои утре в храм „Св. Иван Рилски” в Бургас в 14 ч.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата