Полицейски шеф в Пловдив загина в адска катастрофа (Видео)

https://www.24chasa.bg/region/article/9070868 www.24chasa.bg
СНИМКА: Архив

При жестока катастрофа, загубвайки управление на автомобила си,  е загинал тази вечер зам.-шефът на Шесто РУ в Пловдив Пламен Петков.

Той се е движил  по магистрала "Тракия" по  посока Ягодово, когато е загубил управление над голфа си и  е полетял от виадукта. При падането колата се разбила, а Петков е издъхнал на място. Според преминаващи гледката е била потресаваща.

Полицейският шеф е на 59 г. и е трябвало всеки момент да се пенсионира.
Колегите му са попарени от трагичната вест. Мнозина го описват като изключително всеотдаен в работата си, готов да помогне винаги на по-младите. Петков е семеен, с 24-годишен син.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена