Отворен за движение е пътят Търговище - Разград

https://www.24chasa.bg/region/article/9121094 www.24chasa.bg
Снимка: Гугъл стрийт вю

Отворен за движение е пътят Търговище - Разград. Той бе затворен временно, поради тежък инцидент между автобус и микробус, съобщиха от ОД на МВР.

При пътния инцидент има загинал човек - 25-годишен мъж от Лозница, шофьор на микробуса. В тежко общо състояние в болницата в Търговище е настанена 24-годишна жена. Сред пътниците, пътували във фирмения автобус, няма пострадали.

Движението на МПС и в двете посоки е възобновено.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена