Момичета изнесоха показно и почистиха природни забележителности край Карлово (снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/9128615 www.24chasa.bg
Девойките събраха много отпадъци.

Ентусиазирани млади момичета запретнаха ръкави и без никой да ги кара почистиха околностите около водопада Сучурум и Бешбунар край Карлово. 

"Уважаеми активни и ангажирани хора от Карлово, има много за почистване още. Заповядайте в следващата инициатива да освободим природата от задушаващата хватка на човешкия ни битов отпадък!
Доведете и децата си, за да им разкажем и покажем, че мястото на употребената стъклена бутилка, пластмасовото шише и старият ни сушилник е в контейнерите за отпадъци, а не под шипковия храст и в клоните на прекрасните ни дървета!", пише Елисавета Хаджиминева в групата "Карлово". Тя и сподвижничките й са убедени, че "Земята ще бъде едно по чисто място ако бъдем действащи, отговорни и осъзнати"
Нека бъдем ЗАЕДНО в добрите дела!, призовава момичето.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Златомир Загорчич или Миодраг Йешич? На "Армията" отново се търси треньор, който да върне европейската слава на големия ЦСКА и да се бори с "Лудогорец" за шампионската титла. "Нужен ни е човек, който е израснал в ЦСКА и е наясно с морала, изискванията и традициите на клуба - коментира пред "България Днес"

Фаворитът за нов треньор на "Левски" Славиша Стоянович ще заложи на предимно български екип. За разлика от предишния му престой на "Герена", сега той ще заложи на родни помощници. По всяка вероятност в щаба му ще има само един чужденец, който ще дойде с него. Това със сигурност няма да е дясната му ръка в отборите

Невероятната хърватка Дона Векич се отдаде на пълен релакс по време на пандемията. Дългокраката тенисистка намери райско местенце в италиански курорт и очевидно няма намерение да участва повече по турнири до края на сезона. Бившето гадже на Стан Вавринка още не може да преживее раздялата. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години