Димитър Николов към съименниците си: Нека запомнят поколението ни със старание, труд и амбиция

https://www.24chasa.bg/region/article/9156751 www.24chasa.bg

Кметът Димитър Николов честити Димитровден на всички бургаски именници и на строителите, които отбелязват днес професионалния си празник:

"На първо място - бъдете здрави! Нека в ежедневието ви има по-малко притеснения и повече положителни емоции. Нека името Бургас и имената на неговите хора да се споменават с добро. Минавали сме през трудни моменти преди, ще преживеем и днешната несигурност, ако сме единни и си помагаме.

По случай празника на строителя бих искал да поздравя и всички бургазлии, които са свързани по един или друг начин с тази достойна професия. Никога не забравяйте, че съграденото остава дълго във времето и се помни. Това е привилегия, но и отговорност. Затова нека запомнят нашето поколение със старание, труд и амбиция. Но и нека следващите - днешните деца и младежи - да ни надминат и успеят повече. Това ще означава, че Бургас продължава пътя си напред.

Още веднъж Честит празник на всички именници и строители, и хубави мигове с най-близките ви хора днес!", се казва в поздравлението на бургаския кмет, който също е именник.