Направили черна магия на Зико - занесли му плик с косми от мъртвец

https://www.24chasa.bg/region/article/9331483 www.24chasa.bg
Здравко Димитров СНИМКА: Руслан Йорданов

Зложелатели на кмета Здравко Димитров са му направили черна магия - с това се обясняват изпитанията, които го споходиха.

Противници на кмета оставили на портиера в общината плик и две книги, преди да влезе в болница. Едва вчера секретарката и самият градоначалник ги отворили. И що да видят - плик с косми, както и книгата "Апокалипсис" на Пабло Рабан. 

Зико и секретарката му останали като втрещени. Кметът обаче не се стреснал, наредил да ги изхвърлят, разказаха от екипа му.

"Не си го измислям. На пликовете пишеше "За Здравко Димитров". Вътре в тях - косми и мръсотии", описа градоначалникът. И допълни, че има хора всякакви. Едни го подкрепяли, други му мислили най-лошото. 

"Явно някой много ме кълне", каза Димитров пред 24plovdiv.bg, когато повторно влезе в болница след счупване на раменната си става. Тогава той предположи, че нещастията, които го спохождат, се дължат на зли сили. Зико обясни, че не вярва на такива прокоби. Но е наредил на секретарката си да изхвърля пликовете с космите.

"Няма човек, който да е давал повече курбани от мен", каза Здравко Димитров. И обеща, че щом се налага, ще даде отново. Възнамерява да извика дядо Николай да наръси общината със светена вода, за да изгони проклятията оттам.

Според сведущи в изготвянето на прокоби космите от мъртвец са предназначени за смърт. Те съветват градоначалника да потърси ходжа, за да му развали магията.