Пловдивчани заляха нета с колажи и шеги за наводнението (снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/9403675 www.24chasa.bg
Според шегобийците пътните полицаи ще патрулират с подводница на "Скобелева майка" Снимки: Фейсбук група "Забелязано в Пловдив"

Потъването на ключови булеварди и кръстовища под вода в града на тепетата бе посрещнато от пловдивчани с взрив от колажи и шеги в социалните мрежи.

На най-голямо внимание се радваше поредното наводнение на надлез „Скобелева майка“. При всеки по-обилен дъжд там се образува езеро. Духовити потребители набързо публикуваха манипулирани образи с лодки, косатки и крокодили във фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“.

„Внимавайте, защото катаджиите са с новата патрулка на “Скобелева майка“ и снимат с нея“, написа шегобиец и илюстрира предупреждението си със снимка на подводница.

Асен Марков се опита да убеди мрънкащите с наблюдението: “Градът ни прилича на Венеция, а Вие пък сте недоволни!”

Запален риболовец посъветва колегите си да се възползват от положението и да извадят въдиците. „Ще трябва да си облека и водолазния костюм“, отвърна му по-опитен любител на водните спортове.

Друг пророкува, че един ден бъдещият пробив под Централна гара ще стане най-новата плавателна атракция не само в града, а и в страната.

Трети се оплакаха, че след удължаването на часовете за „Синя зона“ в центъра, ще им е по-удобно да паркират автомобилите си в реката, тъй като е и безплатно, и по-плитко.