Временно спират водата в някои части на столицата

https://www.24chasa.bg/region/article/9428672 www.24chasa.bg
„Софийска вода”спира водата в някои части на столицата. Снимка: Архив

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в
някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

На 21 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шандор Петьофи“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“.

На 21 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с пресвързване на уличен водопровод във в.з. Беловодски път се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Беловодски път“ №62 и №62 А (комплекс „Магнолия“).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Беловодски път“ №62 А.

На 21 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка със строително-монтажни работи в промишлена зона „Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Стефан Л. Костов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Л. Костов“ № 16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!