Въпреки забраната 120-има празнуваха рожден ден край Поморие (Видео)

https://www.24chasa.bg/region/article/9442688 www.24chasa.bg
Видео: Нова тв

Пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки и в комплекс от затворен тип край поморийското село Медово. Около 120 души са празнували рожден ден в ресторанта на комплекс „Старите къщи”, предаде Нова тв.

Още от предходния ден големи компании са направили предварителни резервации за ресторанта, хотелската част също е препълнена. До идването на полицейските екипи обаче около 23:15 ч. управителят предупреждава по микрофона, че предстои проверка. Посетителите в ресторанта буквално хукват да бягат към препълнения с автомобили паркинг.

При акцията на полицията, ресторантът се оказва заключен, осветлението загасено, а повече от 60 души скрити в стаите на хотелския комплекс. На място пристигна и екип на РЗИ, който също не успя да открие управител или собственик на обекта.

Кадър: Нова тв
Кадър: Нова тв

Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си. Сред посетителите се оказа, че има и немски граждани. Полицейски екипи останаха да патрулират през цялата нощ в обекта. Предстои проверка по случая.