Ето къде могат да се ваксинират желаещите в Ловешко

https://www.24chasa.bg/region/article/9538459 www.24chasa.bg
СНИМКА: pixabay

Имунизационният кабинет на МБАЛ "Кардиолайф" в Ловеч открива телефонни номера за записване на желаещи да се ваксинират граждани, независимо дали попадат в някоя от фазите на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19, съобщиха от РЗИ. Кабинетът разполага с достатъчно ваксина на AstraZeneca за обхващане на неограничен брой желаещи граждани. Телефоните за записване в работни дни са 068/60 28 40 и 068/60 28 44.

От днес до края на месец март всяка събота в РЗИ-Ловеч ще работи дежурен имунизационен кабинет за всички, които желаят да се ваксинират. В случай, че има повече желаещи, дежурният кабинет ще работи и в неделя. Телефоните за записване са 068/60 15 18. Ще бъдат обявени допълнителни телефони и в РЗИ-Ловеч.

Всички граждани, които желаят да се имунизират, могат да се запишат и при личния си лекар. На личните лекари ще бъдат предоставени достатъчно ваксини за желаещите.

Тези пък, които искат да се ваксинират от община Троян могат да направят това в Медицинския център на ул. "Радецки" 30. А в Луковит на ул. "Цар Борис I" 52 - МБАЛ, във фургона пред лечебното заведение ще приема желаещи д-р Цветков от Спешна помощ.