Във Видинско разкриха 5 имунизационни пункта

https://www.24chasa.bg/region/article/9539538 www.24chasa.bg
СНИМКА: Велислав Николов

Във Видинска област от днес са разкрити пет имунизационни пункта, които осигуряват "зелен коридор" за имунизация срещу СОVID- 19, съобщават от РЗИ - Видин, цитирани от БТА.

Четири от пунктовете са в областния град Видин, един е в Белоградчик. В неделния ден във Видин имунизираха желаещите в два пункта, като кабинетът в сградата на РЗИ извършва имунизация до 20 часа. Имунизация се извършваше и в пункта в Белоградчик. Общият брой на имунизираните в първият ден от масовата имунизация бяха 60 , съобщи за БТА директорът на РЗИ-Видин д-р Венцислав Владински.

От РЗИ -Видин уточняват, че е осигурен "зелен коридор" и всички жители от област Видин могат да се имунизират срещу COVID-19 в откритите за целта временни имунизационни пунктове: във Видин -в Регионална здравна инспекция, в МБАЛ "Света Петка ", в "Медицински център "БИОМЕД-99" , в Медико-диагностичен център "Омега" и в МБАЛ "Проф. д-р Г. Златарски" -Белоградчик, в предварително обявени за целта часове от понеделник до неделя вкл. При необходимост временните имунизационни пунктове ще работят и извън предварително посочените часове, уточняват от РЗИ-Видин.