В Бургас ваксинират и срещу записан час по телефона

https://www.24chasa.bg/region/article/9549841 www.24chasa.bg
УМБАЛ-Бургас СНИМКА: Архив

Два кабинета за ваксинация срещу Covid 19, единият от който денонощен, осигуряват УМБАЛ Бургас и МЦ „Св.Николай Чудотворец“. За удобство на бургазлии те ще ваксинират с предварително записан час по телефона. Така ще се спести времето за чакане на опашка, няма да се образуват струпвания, а и дозите ваксини ще се планират по-точно, коментират от болничните заведения.

Телефоните за записване са 0879545082 или 056 816454, а самата имунизация ще започне от 26 февруари. Ще се ползва ваксината, доставена към момента от РЗИ, уточняват от болницата.

В делнични дни от 8 ч. до 15 ч. ще работи и осигурява „зелен коридор“ кабинет, който се намира на гърба на УМБАЛ-Бургас, до ТЕЛК 3. След 15 ч. до 8 ч. сутринта, както и в събота и неделя, ще работи кабинет № 13, който се намира в основната сграда на МЦ „Св.Н.Чудотворец“. Входът към него е през Централната регистратура на болницата.

Кабинетите могат да бъдат посетени и без предварително записан час, но в този случай желаещите ще бъдат ваксинирани само, ако има останали свободни дози и след изчакване на реда си.