Хората на Гергов в БСП-Пловдив: Ще работим за победа въпреки пренаредената листа

https://www.24chasa.bg/region/article/9556504 www.24chasa.bg
Хората на Георги Гергов ще работят за победата на БСП в Пловдив на изборите.

Членовете на градското ръководство на БСП в Пловдив, болшинството от които са хора на Георги Гергов, ще работят за победата на партията на предстоящите парламентарни избори, въпреки че  "Позитано" пренареди изцяло листата. Това обявиха самите те на  онлайн брифинг. И добавиха, че вече са осигурили пълния състав на изборната администрацията от 1102 души.

От централата под тепетата бяха категорични, че не се констатирани никакви нарушения по време на конференцията, на която бяха избрани кандидат-депутатите, и взетите решения са напълно легитимни. Въпреки това обаче листата била пренаредена.
Заместник-председателят на БСП в Пловдив Нина Чавдарова каза, че е изпратила писмо до националния предизборен щаб с искане за ясни правила как ще се работи по време на вота.
Тодор Стоилов заяви, че след пренареждането на листата очаква БСП да спечели 50 000 гласа на предстоящите избори, които са необходими за победа. Отговорност за тези резултати ще носят членовете на новата листа и лично нейният водач, категорични бяха участниците в брифинга.
Стана ясно, че "Позитано" е взело решение собствеността на Градския съвет на БСП да премине под управление на Областния съвет. Касае за  имот на ул. "Кръстьо Пастухов" и в район "Източен".