Регистрираха в РИК - Монтана коалицията ГЕРБ-СДС с водач Ирена Димова

https://www.24chasa.bg/region/article/9565465 www.24chasa.bg

Народният представител Ирена Димова, и главният секретар на СДС Илия Лазаров регистрираха днес коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори на 4 април в РИК Монтана.

"Листата е подредена от едни достойни, амбициозни, доказали се хора в своята сфера. Нашата листа е добра, борим се за успех". На трета позиция е д-р Христо Кастрев, областен координатор на ПП ГЕРБ- Монтана.

"Харесвам Монтана още от времето, когато бях координатор на СДС, заяви главният секретар на СДС Илия Лазаров, който е втори в листата.

Регистрираха в РИК - Монтана коалицията ГЕРБ-СДС с водач Ирена Димова

"Това е традицията в рамката на моето политическо разбиране. С президента Петър Стоянов сме близки приятели, работили сме дълги години още преди да стане президент. Той влезе в голямата политика именно от Монтана. Вярвам в голямото и бързо развитие на Северозапада в следващите години. Това е нашата връзка с Европа. Има всички данни за развит икономически регион".

В листата са включени още нови лица: Стефан Панталеев от Лом, Полина Гълъбова, инж. Красимира Каменова, директор на гимназията по архитектура, строителство и геодезия „Стефан Савов“ в Монтана, Вл.Минчев, Николай Цоков – Колето, зам.областният управител Десислава Димитрова.

" Ще работим за това да достигнем до всеки един човек от областта, да покажем какво сме направили, да кажем какво ще направим. Това са всички хора, целта ни е просперитет на Монтана. Средната възраст на хората в листата е 45 години. Това са кандидати с опит, уважавани хора в професиите си, доказали, че могат.”, допълни Димова.