Водачът на ВМРО в Пловдив-област: Патриотизъм е да обичаш държавата, а не да мразиш съседите

https://www.24chasa.bg/region/article/9580967 www.24chasa.bg
Инж. Владимир Кисьов (в средата) с активисти на ВМРО в Карловско.

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив-област инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на войводите в Карлово. На срещата присъстваше и кметът на Столетово Мирослав Колев.
"Трябва да пазим корените на ВМРО, защото виждате какво се случва- либералите се опитват да размиват устоите на семейството. Не сме готови да говорим за джендърство и гей бракове. Вие знаете, Господ е създал Адам и Ева. Не трябва по никакъв начин да се отделяме от първичното. Светът се тресе от тази неориентираност и само родолюбието може да спаси хората", каза водачът на листата, който е почетен консул на Екваториална Гвинея у нас.

Той призова младите да бъдат с гордо вдигнати глави. "Когато взимате важни решения, трябва да стъпите здраво на земята. Има много лоши примери в политиката. Трябва винаги да се пощипваш, за да помниш кой си, защото поведението на политиците се прехвърля и на обществото", допълни водачът.
По думите му ВМРО е марка за патриотизъм. "Това е голяма организация. Патриотизъм е да обичаш своята държава, а не да мразиш съседните.
Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по- силен".
Инж. Кисьов обеща пълна подкрепа и бе категоричен, че на 200% може да се разчита на него", изтъкна Кисьов. И завърши:
"Винаги ще помагам, винаги ще бъда на линия. Това го правя от 2007 г., от когато съм в политиката".

Кисьов е строителен предприемач, завършил е Университета по хранителни технологии в Пловдив и е общински съветник в града на тепетата от 2007 г.

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.