Каназирева: Община Марица има условията и потенциала да се развива

https://www.24chasa.bg/region/article/9655584 www.24chasa.bg
Дани Каназирева СНИМКИ: ПП ГЕРБ

Партньорството между местната власт и държавата e гаранция за силни региони и доказателство за това е съвместната ни работа с община Марица през изминалата година и половина. Това заяви водачът на листа на коалиция ГЕРБ-СДС за област Пловдив от гражданската квота Дани Каназирева, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Според кмета на общината Димитър Иванов през изминалите месеци съвместно с Дани Каназирева като областен управител са намерили решение на голяма част от най-належащите проблеми. Сред тях е един от най-значимите казуси - спирането на биоцентралата в село Труд. „Не можех да остана безучастна. С моя екип назначихме проверка и независима експертиза, а резултатът посочи нарушения и несъответствия относно технологията на работа на биоцентралата. Затова взехме необходимите мерки като сезирах Министерство на здравеопазването. Министър Ангелов дойде на място в Труд, запозна се с проблема и беше издадена заповед за временното спиране на биоцентралата, за да бъде защитено здравето на местното население. Изключително му благодаря за това, че лично се ангажира с проблема на местните жители “, коментира Каназирева. Тя припомни, че въпреки опитите биоцентралата отново да заработи, това не е допуснато и хората ще продължат да имат пълната й подкрепа. 

Според Каназирева, въпреки кризата и пандемичната ситуация, са стартирани и реализирани значими инфраструктурни проекти за общината Марица. Получени са средства от държавата за ликвидиране на проблема с битовата и дъждовна канализация в Труд. Отделно от това правителството на ГЕРБ отпусна 1,8 лв. за рехабилитация на 5 км. улици в почти всички населени места. „ Благодарение на бързото съгласуване на 2 проекта с Областна управа ще успеем да спасим от водни бедствия селата Скутаре и Костиево. Признателен съм на Дани Каназирева, че в нейно лице получих пълна подкрепа за всички населени места в общината, допълни Иванов.

Каназирева: Община Марица има условията и потенциала да се развива

„ Един от приоритетите ми е да успеем да разширим участъка на пътя от Труд до отбивката за Калояново, който е изключително натоварен и често има пътни произшествия“, каза още кандидатът за народен представител от ГЕРБ. Тя бе категорична, че ще продължи да подкрепя и занапред хората от община Марица и ще работи за развитието на населените места, независимо на каква позиция е.

Каназирева: Община Марица има условията и потенциала да се развива

 Избори за Президент и Вицепрезидент и за Народни представители на 14.11.2021 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.