Григор Минков е новият зам.-кмет „Хуманитарни дейности“ на Горна Оряховица

https://www.24chasa.bg/region/article/9687904 www.24chasa.bg
Григор Минков
Григор Минков

Новият заместник-кмет в Община Горна Оряховица с ресор „Хуманитарни дейности“ е Григор Минков. От понеделник той замени на поста Пламен Мадемов, който се върна в Историческия музей, съобщават от местната администрация.

Григор Минков е роден на 4 май 1976 г. в Горна Оряховица. Има бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ от Международното висше бизнес училище в Ботевград. Магистър „Политология, дипломация и национална сигурност“ от Великотърновския университет. Четири мандата е кмет на Долна Оряховица – от 2003 до 2019 г. От 2019 г. до сега Григор Минков е общински съветник. Семеен е с едно дете.

Желанието на новия зам.-кмет е в работата си да бъде по-близо до хората, работещи във всички институции и структури, които обхваща ресорът му – детски градини, училища, читалища, пенсионерски клубове, социални заведения и др.От следващата седмица започва и срещи по места във всички селища от общината с хората, работещи в тези структури. Новият заместник-кмет е категоричен, че именно на място се придобива най-точната представа за работата на конкретната структура или институция. Под негово ръководство, отделът има и много текуща работа, която се съобразява с епидемичната обстановка и динамичната ситуация в момента.

Григор Минков е убеден, че ще работи много добре и с комисиите от Общинския съвет, в които хората са професионалисти и с доказан опит в сферата, в която работят.