Кметът на Горна Оряховица поздрави медиците в Деня на здравето

https://www.24chasa.bg/region/article/9687918 www.24chasa.bg
Добромир Добрев при медиците в горнооряховската болница
Добромир Добрев при медиците в горнооряховската болница

Кметът инж. Добромир Добрев уважи празника на лекарите и медицинските сестри от МБАЛ „Св. Иван Рилски“ и ДКЦ І в Горна Оряховица. Заедно с градоначалника бе и новият заместник-кмет по хуманитарни дейности Григор Минков. В Световния ден на здравето инж. Добрев поздрави екипите на двете дружества, предадоха от общината.

В това тежко време се оказа, че здравето е най-голямото ни богатство. Чест и почитания към всички лекари и медицински сестри. Бъдете здрави и все така всеотдайни. Знам, че има моменти, в които ви е трудно и тежко, но ние не можем без вас. Благодаря за труда и за грижите, които полагате за здравето на всички пациенти от община Горна Оряховица, обърна се към здравните работници инж. Добрев.

Измина една необичайно трудна година за всички и за съжаление не можем да кажем какви ще бъдат следващите. През тази година всички ние научихме много нови неща, някои от нас загубиха близки, приятели, роднини. Много думи в нашата сфера придобиха нов смисъл и се изпълниха със съдържание. Но най-вече колегиалността и взаимопомощта между медицинските работници ни прави успешни и ни помага да се справяме и надявам се, че ще се справяме с предизвикателствата, които са пред нас. Горд съм от възможността да работя с вас и надявам се, че всички вие сте горди от това, че работите в нашата болница, обърна се към лекарите и медицинските сестри управителят на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ д-р Иван Иванов.