Наркодилър удари полицай при арест, написаха 60 акта на проститутки в Пловдив

https://www.24chasa.bg/region/article/9761627 www.24chasa.bg

Пласьор на наркотици в Пловдив се е опитал да осуети полицейска проверка, побегнал и бил преследван от униформените. При задържането му е оказал съпротива и е нанесъл лека телесна повреда на служител на реда, съобщиха от ОД на МВР.

Освен дилъра в рамките на 10 дни при акция срещу дрогата са били арестувани още 4 души, сред които три жени. Две са пловдивчанки, а третата от Стара Загора.

При контрола по пътищата са задържани двама водачи, извършили престъпления свързани с шофиране под въздействие на алкохол и наркотични вещества. Над 60 са актовете, съставени на лица, които предлагат сексуални услуги в околностите на "Сколебелева майка".

30 от проверените не са носили в себе си документи за самичност, като за нарушенията е взето административно отношение и са им съставени актове. Някои от проверяваните при вида на патрулка или униформени са се опитали да ибягат, предприемайки и
пресичане на оживения път в близост до натоварения пътен възел, с което са създали и предпоставки за катастрофи. Като резултат са съставени 26 акта и фишове по Закона за движение. При акцията униформените са попаднали и на 2-ма души, обявени за издирване в качеството им на свидетели.