Депутатът от Раковски Младен Шишков: Изчегъртай това!

https://www.24chasa.bg/region/article/9798345 www.24chasa.bg
Новоремонтираният път Раковски-Брезово. Снимка: Младен Шишков

Снимка на току-що направената 12-километрова отсечка от пътя Раковски-Брезово публикува депутатът от ГЕРБ в 44-ия и 45-ия парламент Младен Шишков с призив "Изчегъртай това!". И буквално възпламени поддръжници и опоненти.

Пътят не беше ремонтиран от 40 г., имаше големи пукнатини и пропадания. Първата копка беше направена през февруари, а в близките дни се очаква отсечката между двете общини да бъде пусната в експлоатация. Около 12 млн. лева е инвестицията.

Постът на Шишков е събрал множество реакции. "Да си изчегъртат главите, които ги нямат", пишат едни. Веселин Делипетров е публикувал снимка на пловдивската зала "Колодрума" с обяснението, че през 2013 г. е бил общ работник там. "Бая зор ще видят да я изчегъртат", пише той.

Николай Антонов смята, че ако докарат танкове да минат по новия асфалт между Раковски и Брезово, ще успеят да го разрушат.

Заклета привърженичка на Шишков - Диана Шепард, е написала: "Така хубаво ще ги изчегъртаме след 2 месеца. Убедена съм!"

Петър Романов пък е публикувал снимка на разширения път Пловдив-Асеновград. "Преди да го направят, хората загиваха, сега е прекрасен", дава рамо на Шишков той.

Тина Кривова се шегува, че за да изчегърташ нещо, се иска дупе. А тези, които поддържали тази теза били с кашкавалени ръце и не можели да се наведат дори.

Разбира се, призивът на Младен Шишков среща и опоненти, които му напомнят, че ремонтираната част от АМ "Тракия" отново се затваряла пак за ремонт.

"Много ми е любопитно да видя идеолозите на изчегъртването как ще го направят на пътя Раковски-Брезово. Преди дни Тошко Йорданов направи уточнение, че лидерът му Трифонов не искал да изчегъртва хората от ГЕРБ, а само направеното от тях. Хайде да ги видя как ще сторят това специално на новия път Раковски-Брезово!", призова Шишков.