Задържаха жена и трима мъже за сбиване между фамилии в Самоков

https://www.24chasa.bg/novini/article/9847534 www.24chasa.bg
Линейка Снимка: Архив

Бързата намеса на полицейски служители прекрати междуфамилна саморазправа в Самоков. Задържани за 24 часа са жена и трима мъже, пострадал е един от участниците в конфликта. Това съобщиха от МВР.

Около 15.15 часа вчера жител на Самоков сигнализирал в полицията за възникнала саморазправа, прераснала в сбиване между членовете на неговото и тяхно познато семейство. Незабавно на адреса били изпратени служители на РУ-Самоков. Те бързо преустановили конфликта и възстановили обществения ред в квартала.

Според данните до момента, разпрата се разиграла пред дома на подателя на сигнала, където спрял товарен автомобил, а слезлите от него предприели физическа саморазправа с него и членовете на семейството му. При последвалото сбиване един от участниците е пострадал и транспортиран в болница с фрактура на предмишница и охлузвания по лицето и главата, без опасност за живота му. По товарния автомобил също са нанесени материални щети.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по пълното му документиране продължава под наблюдението на районната прокуратура.