Малката Яница се нуждае от скъпа операция, Стамболийски стяга турнир за нея

https://www.24chasa.bg/region/article/9858168 www.24chasa.bg
Малката Яница

Благотворителен футболен турнир ще се проведе в два последователни дни в град Стамболийски, за да се съберат нужните средства за скъпоструваща операция на малката Яница Карачорова. Тя се бори с онкологично заболяване.

Мачовете ще се играят на 12 и 13 юни (събота и неделя) на игрището в големия парк в кв. „Полатово“ – гр. Стамболийски. Отборите ще са от по пет души, като няма ограничения за броя на тимовете. Те може да са от цялата страна. И през двата дни турнирът ще започва в 9.30 ч. сутринта. Таксата за участие на отбор е 60 лева.
Телефонът за записване е: 0876 126668. Това е телефон на Мариян Бояджиев, който е организатор на турнира с подкрепата на кмета на община Стамболийски Георги Мараджиев, Скф „Тракия Стамболийски“ и фенове на ПФК „Левски“.

В момента Яни е заедно с майка си в столичната болница УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. За операцията на детето са необходими 200 000 лева, сума, която е непосилна за семейството. С общи усилия и инициативи обаче може да се събере сумата за операцията. В магазините в града са сложени кутии за набира на средства. Футболният турнир е друга такава инициатива!