Нова Загора шампион по обновени улици, кметът реже лента на поредната

https://www.24chasa.bg/region/article/9877099 www.24chasa.bg

Община Нова Загора тази година отново залага в капиталовата си програма ремонт на улична и пътна мрежа в града и в малките населени места. Работата по подобряване на инфраструктурата я нарежда сред една от общините в страната с най-много километри обновена улична мрежа на глава от населението. През последните 14 години са обновени над 70 улици в Нова Загора и основни улици във всички села в района.

„Особено съм щастлив, че отново ни събира приятен повод. Нова Загора има поредната напълно реконструирана улица. Ще продължим да работим за вас, новозагорци, за да се гордеете с мястото, където живеете. Подобряване на условията на живот, осигуряването на ред, сигурност и спокойствие за всеки жител на общината са наш основен приоритет.“ Това заяви кметът Николай Грозев при официалното откриване на обновената улица „Кузман Стойков”.

Градоначалникът имаше удоволствието да пререже лентата с представители на хората, чиито домове са на тази улица. Сред тях беше и Доминик Колев, който в същия ден навърши шест години.

След ремонта улица „Кузман Стойков” е с подменен водопровод, нова асфалтова настилка и тротоари. Обособен е и паркинг за 15 автомобила.