Каназирева и Шишков очи в очи с хора в Пловдивско: Злобата и омразата са пагубни (снимки)

https://www.24chasa.bg/region/article/9920235 www.24chasa.bg
Дани Каназирева и Младен Шишков в с. Маноле.

Срещи очи в очи с хората от Пловдивска област започнаха водачката на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева и вторият след нея Младен Шишков. С тях е и останалата "чета" от листата.

"Моята философия е да съм близо до хората и да не правя компромиси с общественият интерес", заяви Каназирeва в село Маноле. Същото каза и Шишков.

"Виждаме се с истински хора - от плът и кръв. На всяка среща ми гарантират, че са ни подкрепяли и ще продължат да го правят", добави той.

Кандидатите бяха в Маноле по покана на кмета на община "Марица" Димитър Иванов и общинския ръководител Гергана Трендафилова.
"Чуваме проблемите и заедно с кметовете съдействаме за решаването им", допълни Каназирева.

По думите й община "Марица" е една от най-бързо развиващите се в област Пловдив и по време на управлението на ГЕРБ реализирахме много важни проекти. Показахме, че когато имаш принципи и си безкомпромисен към интересите, правата и здравето на хората няма невъзможни казуси. Пример за това е спирането на биоцентралата в с. Труд, която от години замърсяваше въздуха в района. Никой не вярваше, че това може да се случи", припомни водачката на листата.
Тя искрено се надява започнатите проекти в община "Марица" да не бъдат спрени от новата власт, защото виждала как един по един започват да се бавят.

Думите й бяха подкрепени от кмета Димитър Иванов, който подчерта, че общината в последните години е във възход, благодарение на управлението на ГЕРБ. И за да продължи да се развива с бързи темпове е необходимо всички дясномислещи хора, които могат да оценят направеното, да се обединят, за да продължи България по правилния път на развитие.

Шишков подчерта, че част от хората живеят в собствена виртуална реалност и макар повечето от тях да са млади, виждат света в черно и бяло. "Заровени в телевизора и фалшивите новини, пропускат да видят как се променя действителността около тях. Запленени са от злобата и омразата, а това е пагубно за обществото", посочи той.

Кандидатите за народни представители изразиха увереност, че хората могат да направят разлика между листите на ГЕРБ тези на останалите формации, за да изберат правилните хора с опит, знания умения. "Като човек, който точно 30 години се занимава с бойни изкуства, знам че понякога е необходимо да направиш крачка назад, за да се подготвиш за следващата атака. На 4-ти април ние направихме крачка назад. Време е на 11-ти юли да отвърнем на атаката с поне две крачки напред", призова Шишков.

 Парламентарни избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.