Ако искаш да купиш дом, а не просто имот

https://www.24chasa.bg/savetnik/article/7618040 www.24chasa.bg

Когато говорим за имотния пазар в България, винаги на преден план стои въпросът- „Наем или ипотека?“

Разбира се и двата избора имат своите плюсове и минуси. Животът под наем ти осигурява свободата, че във всеки един момент можеш да се преместиш в друг имот, друг град и дори друга държава. В същото време месечният наем често се възприема като неоправдан разход, защото приблизително еднаква сума може да бъде влагана в собствено жилище, придобито чрез ипотечен кредит.

От своя страна собственото жилище ти позволява пълна независимост- да го обзаведеш както винаги си мечтал, да си вземеш пухкав съквартирант- домашен любимец и да приключиш работния ден в онази зелена вана, която разглеждаш всеки път в онлайн каталога за баня. И да не пропускаме съществения факт, че собственото жилище ще остане значим капитал за наследниците ти.

Предвид множеството фактори, които трябва да анализираш внимателно, те съветваме да бъдеш абсолютно сигурен в решението си за покупка на имот чрез банков кредит преди да предприемеш тази стъпка. Помисли добре кои са приоритетите ти, за да се чувстваш спокойно всеки ден, когато се прибираш вкъщи, независимо дали в края на месец ще платиш наема или вноската по кредита.

И все пак има един сигурен признак, че си готов за покупката на твоето собствено жилище- ако си на етапа от живота си, в който искаш да купиш своя бъдещ дом, а не просто имот.

Решението е само твое, а ние от Райфайзенбанк сме готови да извървим заедно с теб целия път след това, както сме го правили многократно с нашите клиенти.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Зловещият бой между фенове на „Ботев“ (Пд) и „Локомотив“ (Пд) на 24 май сериозно разбуни духовете. Той е бил уговорен и се е провел близо до Асеновградско шосе. В кървавата битка са взели участие по 15 човека от агитка. Целият мач е продължил около минута и половина. Вече се появи и видео на уговорения бой в „Трафикнюз“

Красотата изисква жертви. С това е наясно актрисата Ралица Паскалева, за чиято визия се грижи топгримьорът Цецо Андреев. За разкрасителните процедури актрисата, позната с ролята си като д-р Стилянова от сериала "Откраднат живот", се раздели със 100 лв., за които се разплати с Андреев. След като й положи макиажа

Последната ни двойка е от 1993 година, бели лешояди имаме около 100 Иво АНГЕЛОВ Зъл бракониерски изстрел прекъсна полета на черния лешояд Ултрон. Величествената птица беше убита, преди да навърши една година. Тя бе единствената по рода си у нас. Преди около половин век видът изчезва по нашите земи