Какво жилище да избера

https://www.24chasa.bg/savetnik/article/7636069 www.24chasa.bg

Често клиентите ни искат съвет дали да се насочат към имот на етап груб строеж или към вече завършена сграда. Въпреки че никой не обича клишетата, тук отговорът не може да бъде друг освен „зависи“. И двата варианта имат своите предимства, но крият и своите недостатъци.

При грубия строеж цената, която ще ти предложи строителят със сигурност ще бъде по-изгодна.

Има опасност обаче сградата да остане недовършена, затова трябва да проучиш добре репутацията на строителя и да се подсигуриш предварително със схема на заплащане в твоя полза.

От друга страна завършените сгради старо строителство имат отлично изградени пътни артерии и в непосредствена близост- училища, болници и магазини. Тук обаче имай предвид, че в повечето случаи е наложителен основен ремонт преди нанасянето.

Можеш да се насочиш и към завършена сграда тип ново строителство. В нея ще се насладиш на модерни техники и дизайн, но недовършената инфраструктура наоколо може да ти създаде проблеми. Затова се увери, че тя ще бъде уредена навреме.

Съветваме те преди да започнеш огледите на различни жилища, да изготвиш проект на идеалния за теб дом. В него включи всички приоритети, които са важни за теб и с които не би направил компромис. Например ако мечтаният ти дом е със спалня с френски прозорец, срещу който да се събуждаш всеки ден, балкон с пейка, на която да прекарваш дългите летни вечери и голяма кухня, където да се наслаждаваш на хобито си, отбележи тези изисквания на един лист и ги заграждай за всеки един апартамент, който разглеждаш. Така в края на деня, колкото и да се е смесила и объркала информацията от всичко, което си видял, ще си наясно кой имот се доближава най-много до твоя дом.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи