Спортните предизвикателства от СПОРТ ТОТО вдигат летвата още по-високо

https://www.24chasa.bg/sport/article/10011302 www.24chasa.bg

България наистина има уникална природа. Тя магически успява да съчетае хармонията на планинските авантюри с вечните горски лабиринти, необятните тъмносини морски дълбини с лъкатушещите речни завои. И съответно вариантите за спортуване са толкова много, че понякога не сме сигурни какво точно да изберем.

Преди няколко години се зароди и идеята за спортен триатлон близо до Странджа планина. Този прекрасен район е обгърнат в мистика и легенди, особено заради начина, по който планината прегръща морето. Слънцето озарява тези места рано, а залезът рисува чрез светлината си причудливи природни форми, носещи имена като „Лъвската глава” и “Пътят на Коня”.

Недалеч от тези красиви земи и води, някъде около крайните северни ридове на Странджа планина, ще намери своето място и крос триатлонът с олимпийски дистанции “Лъвско сърце - Утопия”. На 23 юли (датата, на която в Токио ще бъде дадено началото на Летните олимпийски игри 2020), в природния парк „Росенец“ над 400 атлети ще се включат в първото за България състезание от тип „приключенски триатлон“.

В продължение на два дни участниците (индивидуално или в отбори от двама или трима) ще преодоляват етапите му. Те започват с плуване, стартиращо от магичния остров Света Анастасия и продължаващо 1,5 километра с финал на плажа „Росенец – Север“. Там обаче няма да има време да се ударят спирачките – надпреварата продължава с 40-километрово планинско колоездене в местността „Бакърлъка“. Триатлонът завършва с освежаващ 10-километров маратон в сърцето на парк „Росенец“.

Българският спортен тотализатор подкрепя българските спорт и култура, а “Лъвско сърце - Утопия” ще съчетае спортната надпревара с магнетичната история на един от най-живописните райони в България. Сътрудничеството напълно се вписва в ценностната система, която следва БСТ, като дори един от отборите носи името “Тото Спорт”. В него са включени нашите колеги: Йоана Дойчинова (колоездене), Георги Замфиров (плуване), а в 10 километровият маратон през горския лабиринт ще участва лично водещият на предаването “Спорт Тото” - Део.

Докато колегите ни се борят със спортните предизвикателства, тиражите с номера 56 и 57 се задават, а джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 дръзва да премине границата от 3 000 000 лева, колкото е и натрупаната сума в играта Тото 2 – Зодиак. В края на седмицата пореден късметлия ще спечели чисто нов лек автомобил, с който може да си подари незабравими летни пътешествия.

В унисон със спортните предизвикателства през летните месеци е и промоционалната кампания за лоялни клиенти на СПОРТ ТОТО: “Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”. Тя се провежда в периода 1 юли – 31 август. Всеки 2 лева, инвестирани в залог или купен билет, носят 1 бонус точка. Събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия за 3 печалби, всяка по 2000 лева, и 4 печалби от по 1000 лева.

Повече за кампанията и печелившите ще разберете от сайта action.toto.bg. Там можете да проследявате и всички новости в света на спорта. Защото неизменна част от него е самото забавление.

СПОРТ ТОТО - ние винаги даваме повече!