Спорт през уикенда с Fast & Fit

https://www.24chasa.bg/sport/article/10025418 www.24chasa.bg
Виктор Стоянов

Събуди тялото си с тренировка на открито в парк „Гео Милев“ с Виктор Стоянов, Влади Калъпсъзов и Даяна Милева

Спортът е най-доброто средство за събуждане, а когато ни се случва в група с професионалисти, преживяването ни идва като двойно еспресо със самолетен билет вместо с късметче! Ако сте в София на 31 юли, събота, и искате деня ви да започне с доза адреналин, музика и усмивки, включете се в тренировката на открито на Fast & Fit. Мястото на срещата е парка „Гео Милев“, а началото е в 10 ч с кондиционна тренировка, водена от Виктор Стоянов и Влади Калъпсъзов. След тях щафетата на здравето ще поеме Даяна Милева, инструктор по зумба с над 10-годишен опит.

Една от най-модерните фитнес зали мобилизира за пръв път потенциала на треньорите си в пространство на открито, а събитието е с безплатен достъп за всички, желаещи да си подарят движение. „Изпълнявани минимум три пъти седмично и с приятно постоянство, кондиционните упражнения ни помагат да увеличим издръжливостта си, да подобрим гъвкавостта, да постигнем цялостен тонус и баланс. За тях рядко са ни необходими уреди, работи се с тежестта на тялото в серия от присъщи за него движения, като скачане, клякане, каране на колело.“, казва Виктор Стоянов, управител на Fast & Fit. Едва 16-годишен той става част от Националния отбор по академично гребане. Бил е републикански шампион. След контузия остава на гребната база, но като треньор и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. В любимия парк в близост до SkyCity Mall, където с колегите му ежедневно участват във физическата трансформация на десетки хора, Стоянов ще проведе 30 минутна тренировка.

Негов пряк „съучастник“ ще бъде Влади Калъпсъзов, който влиза в залата още като тийнейджър, има биография на успешен състезател по Класически културизъм в категория до 70 кг, а днес е сред най-търсените треньори на Fast & Fit.

От септември зумбата е сред новите попълнения в здравословното „меню“ за групови занимания на Fast & Fit, но Даяна Милева ще направи демонстрация на уменията си още тази събота. „Хората обичат зумба най-вече заради живия латино ритъм и усещането, че танцуват заедно. Зумба ги прави по-гъвкави и усмихнати, а като спорт натоварва ефективно всички мускулни групи и помага за скулптуриране на тялото.“, споделя Милева.

За всички желаещи да бъдат част от Fast & Fit тренировката на открито на 31 юли ще има осигурена вода. От екипа на фитнеса напомнят, че е нужно да си носите само шалте и добро настроение.