Собственикът на “Локо” (Пд) бесен на съдиите и VAR, пак иска да е шеф на БФС

https://www.24chasa.bg/sport/article/10176660 www.24chasa.bg
Христо Крушарски СНИМКА: Ваньо Стоилов

Собственикът на “Локо” (Пд) Христо Крушарски по традиция изказа недоволството си от съдийството и системата за видеопомощниците на рефера, известна като VAR.

“Сега ще ме накарат и тези двамата, които се кандидатират за БФС, да ми станат помощници, защото аз за шест години им показах как се прави футбол. Те за годините нищо не направиха. Бербатов, какво правиш ти? Нямаш и един ден като ръководител, какво ще ръководиш?! Онзи, дето го докара Вуцата едно време, дошъл да ми се прави на честен и почтен, Боже мой! Сигурно е много лошо, щом се бутат така. Няма да извадят 1 лев, за да дадат за футбола”, бушуваше Крушарски.

“Аматьорска лига, съдийски такси, наказания, пътни, тия хора като в Говедарци откъде да извадят пари. Питах ги днес дали някой им помага, никой не им помага. Българският футбол започва от селото, от училището. Всичките гледат само да лапат паричките. Този път ще ги поканя в моя екип. Този път го заявявам, този път съм кандидат”, каза още собственикът на “Локо” (Пд) след 2:2 с “Левски”.