Ивайло Ивков изпълнителен директор на "Левски", Боримиров влиза в УС

https://www.24chasa.bg/sport/article/10283836 www.24chasa.bg
Иво Ивков

Синът на Кирил Ивков - Ивайло, е новият изпълнителен директор на "Левски". Наследникът на "синята" легенда, който е адвокат, става шеф в клуба от "Герена" официално утре.

Това съобщи членът на Надзорния съвет на "Левски" Петър Ганев.

Легендата на "сините" Даниел Боримиров  се завърща в клуба. Той влиза в Управителния съвет на столичани.

"Новият Управителен съвет (УС) на „ПФК Левски“ е изцяло нов и се състои от трима членове. Това са Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. На този етап Управителният съвет на клуба ще е от трима, като остава възможността за неговото попълване с нови членове – по устав УС се състои от 3 до 5 лица. Беше обсъден и профил на бъдещи нови членове", пише Ганев.

И продължава:

"Новият Изпълнителен директор на „ПФК Левски“ е Иво Ивков. Той беше на момента избран от УС и одобрен от НС на клуба. Административното управление на „ПФК Левски“ ще бъде изцяло в ръцете на Иво Ивков.

Даниел Боримиров ще има разнообразни функции, в т.ч. посланик на клуба, връзка с привържениците и в подкрепа на спортно-техническия щаб.

Разпопов е част от екипа на новия спонсор на "сините" - букмейкърска компания. Той ще отговаря за търговската част, в т.ч. работа по привличане на спонсори и рекламодатели. Радослав още от утре ще бъде на работа в клуба и отговорностите му са изцяло към бъдещето на „ПФК Левски“.

След завръщането на Станимир Стоилов начело на любимия отбор, избирането на Иво Ивков за изп. директор е другата голяма новина от последните месеци. Вярвам, че с Мъри и Иво начело имаме две силни котви – в спортно-технически и административно-управленски план, които да обединят сините привърженици и да трансформират клуб".