Ивайло Стоянов на "Атлетико" (Мадрид) - "Ливърпул", но за младежи

https://www.24chasa.bg/sport/article/10299089 www.24chasa.bg

Ивайло Стоянов и Георги Давидов получиха назначения за Шампионската лига, но младежката.

Утре от 17 часа Стоянов ще свири "Атлетико" (Мадрид) - "Ливърпул", който ще се играе на тренировъчната база на "Атлетико". Ще му помагат Иво Колев и Мирослав Максимов. Четвърти съдия е испанецът Педро Еуженио Мукос Пиедра. Наблюдател е легендарният Луис Медина Канталехо, а дежурен делегат Кари Юел от Норвегия.

В сряда от 14 часа Георги Давидов е на "Трабзон" - "Звезда 09" (Босна) от потока на шампионите. Той ще се играе на стадион "Ортанхисар Явуз Селим". Първият мач завърши 1:0 за турците. Помощници на Давидов са Георги Дойнов и Петър Джугански. Четвърти рефер е Бюлент Баринчоглу от Турция, а наблюдател е сънародникът му Ерол Илсой. Делегат е друго голямо име в съдийството Михал Листкевич.

Утре от 15,30 часа е и реваншът между албанския "Академия е Футболит" и столичният "Септември". "Септември" постигна първата в историята на българския футбол победа в турнира с 3:0 преди седмица. Съдия е северномакедонецът Игор Стойчевски с помощници Гоце Петрески иСлавян Маркоски. Четвърти рефер е албанецът Олисон Йезирай, а набдюдател е Албану Янку. Дежурен делегат е Жгжим Сойева от Косово.