Недялков отпадна за мача с “Брага”

https://www.24chasa.bg/sport/article/10308985 www.24chasa.bg

Старши треньорът на “Лудогорец” Станислав Генчев призна, че Антон Недялков няма да може да вземе участие в мача срещу “Брага” в Лига Европа.

“Проблемите, които имаме, са свързани с контузията на Антон и наказанието на Сисиньо. Всички останали футболисти са на линия и се надявам да покажат най-доброто от себе си”, каза Генчев.

Той допълни още, че в съвременния футбол много от отборите играят с различни формации и това е нормално. “Знаем как “Брага” подхождат към мачовете си. Важно за нас е концентрацията в целия мач. Имаме идея как може съперникът да започне и как да реагираме, ако не стане това, което очакваме. Всичко зависи от нас. Каква система ще ползваме ние, ще видите утре в мача”, заяви Генчев.

“Нашата група е изравнена. Всеки може да победи всеки. Дали съперникът е удобен, или не, зависи само от нас и нашия подход. Надявам се да покажем истинското си лице и да спечелим три точки. Всяка победа дава самочувствие на отбора. Нуждаем се от три точки. Ще направим всичко възможно, за да победим и да останем в борбата за първите две места. Това преследваме в утрешния мач”, завърши Генчев.

И в Разград ще бъде открит пункт за бързи антигенни тестове в близост до касите на стадиона, за да могат феновете, които са с билети, да си го направят по новите разпоредби на Министерството на здравеопазването.