Левскари станаха първите, които се ваксинираха публично на стадиона си (Снимки)

https://www.24chasa.bg/sport/article/10309378 www.24chasa.bg
Футболистът на “Левски” Борислав Цонев се ваксинира срещу коронавирус. СНИМКИ: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Футболисти на “Левски”, както и членове на треньорския щаб, стана първите у нас, които се ваксинираха срещу коронавирус публично на стадиона си с цел да дадат пример.

През центъра, който отвори врати на “Герена” в сряда, минаха Марин Петков, братята близнаци Радослав и Борислав Цоневи, Ивайло Найденов, Георги Александров, Патрик-Габриел Галчев, Тодор Симов и Георги Стоянов, които са асистенти на наставника Станимир Стоилов.

“Като цяло винаги около “Левски” и ЦСКА има спекулации. Може би се опитват да вкарат напрежение, но на нас такива неща не ни влияят. Ако има нещо, г-н Стоилов е такъв човек, че ще ни извика и ще ни го каже. Той мисли за футбола, а не за странични неща.

Направи доста промени. Най-важното - вкара дисциплина не само на терена, но и в съблекалнята. Резултатите на този етап не са задоволителни и за него, и за нас, но работим, изпълняваме неговите указания и се надявам много скоро да видим ефекта”, заяви пък на пресконференция по повод избирането си номер 1 през август в първенството Борислав Цонев.

Той допълни, че с брат си са били много щастливи от съвместното си участие в националния отбор при победата с 2:1 над Северна Ирландия.