Бивш шампион във волейбола: С ЦСКА се разбрахме за един ден

https://www.24chasa.bg/sport/article/10309507 www.24chasa.bg
Добромир Димитров

Волейболният ЦСКА продължава с качествената селекция.

Броени дни преди старта на първенството “армейците” привлякоха шестото си попълнение. Става въпрос за разпределителя Добромир Димитров. 30-годишният доскорошен национал ще се опита да допринесе за реализиране високите амбиции на клуба.

Димитров е висок 197 сантиметра, като в последния сезон бе част от “Локомотив” (Пловдив). Той спечели титлата с с бургаския “Нефтохимик” през 2020 г. Кариерата му е преминала още през италианския “Перуджа”, румънските “Зълау” и “Букурещ” и др.

“Честно казано, се стигна доста бързо до трансфера. По стечение на обстоятелствата стана така, че имаше възможност да остана, докато междувременно чаках вариант за чужбина. В момента, в който имаше опция да остана, веднага се разбрах със Сашо Попов.

За един ден стана всичко и съм много щастлив, защото съм в такъв етап от живота, с две малки деца и ни е много хубаво, че имаме възможността да сме в София и още повече в такъв голям клуб като ЦСКА, с огромни традиции. Чест е да съм в ЦСКА. Отборът е доста по-силен от миналата година. Впечатлен съм от начина на работа и момчетата”, коментира Димитров пред клубния сайт.