Жребият реши кой срещу кого в четвъртфиналите на #WINmyBET

https://www.24chasa.bg/sport/article/10315181 www.24chasa.bg

 Публиката определя трудността на предизвикателствата към звездите

Жребий, изтеглен на живо на сайта winmybet.bg разпредели звездните отбори, които ще се изправят в невиждани до момента трибои в четвъртфиналите на онлайн риалити формата #WINmyBET.

Шестнайсетте звезди са разделени по двойки в осем отбора и жребият определи кой отбор срещу кой ще се изправи в този етап на с WINmyBET Турнира. Във всеки сблъсък на живот и смях, отборите ще премерят сили в три последователни предизвикателства. В някои от тях ще участват по един човек от отбор, в други ще се борят двама срещу двама. Победител ще бъде отборът спечелил поне две от трите предизвикателства и само той ще продължи към следващия етап в турнира. На финала ще остане само една звездна двойка - кралете на Турнира.

Публиката също ще се включи в състезанието като гласува за своите любимци с личните си wincoin-и, които всеки регистриран потребител на сайта winmybet.bg получава. Броят на гласовете за даден звезден отбор може да донесе на отбора неочаквано предимство пред техните съперници. Зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoin-и, а тези, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Отборните битки започват на  28 октомври 2021 г. в 19:00 ч., когато Константин & Фънки ще се изправят в лют трибой срещу двойката на екрана и в живота Алекс и Дани Петканови, а фолк-рап изтребителят Диона и нейната отборна партньорка Джулиана Гани ще се състезават срещу дуета на Тита и новият участник във формата, моделът Златка Димитрова.

На 4 ноември ще са останалите два двубоя от четвъртфиналите на #WINmyBET,  в които Тото от „Скандау“ и Сами Хоссни ще премерят сили с поета-телевизионер Илиян Любомиров и рапъра 100 Кила, а двойката Юлиян Вергов и Биляна Йотовска ще трябва да преодолеят съпротивата на фолк-легендите Азис и Алисия. 

Всички сблъсъци ще бъдат излъчени на живо и ексклузивно на сайта winmybet.bg, където е публикувана и пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците в онлайн реалити формата и съвети на експертите-типстъри.