“Пирин” към Венци Стефанов: Не отива на възрастта ви да се държите така

https://www.24chasa.bg/sport/article/10336015 www.24chasa.bg
Венцеслав Стефанов

От “Пирин” решиха чрез обрана официална позиция да отговорят на изказването на президента на “Славия” Венцеслав Стефанов.

След победата с 1:0 на “белите” в 1/8-финалите на турнира за купата на България босът на домакините определи мениджъра на благоевградчани Уорън Фийни за “некадърен” и в типичния си стил заяви, че не би го ангажирал да коси тревата на стадиона в “Овча купел”.

“ФК “Пирин” категорично осъжда изказването на президента на “Славия” Венцеслав Стефанов в медийното пространство по адрес на мениджъра на представителния ни отбор Уорън Фийни след двубоя от турнира за купата на страната между двата отбора.

Г-н Стефанов, смятаме, че подобни квалификации относно качествата на когото и да било от вашите съперници - треньори, футболисти или служители, не кореспондират с дългогодишните традиции, история и харизма на клуба, чийто президент сте.

Знаем, че сред изконните ценности на вековния “Славия” са уважението към съперника, честната и красива игра, моралът и добрият пример към младите поколения.

Смятаме, че е редно да ги пазите, защото те са непреходни, вместо непрекъснато да се държите по неуважителен начин, който не отива на вашата достолепна възраст и положение.

Честитим класирането на “Славия” и пожелаваме успех на тима в турнира за купата на България и до края на сезона в Първа лига”, се казва в позицията на “орлетата”.